Onze Services

WRAPPING

Car wrapping is de ideale manier om uw auto elke gewenste kleur te geven. Naast de kleur biedt het folie ook een beschermende factor om uw lak in topconditie te houden.

CAR DETAILING

Om uw nieuwe of gebruikte auto weer in ere te herstellen bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van uitgebreide polijst behandelingen en infrarood glas coatings beschermen wij uw lak tegen alle weersomstandigheden.

PPF

De ultieme bescherming voor uw originele lak. Doormiddel van pre-cut kunnen wij uw auto inpakken met een “self healing” optie. Met deze zelf herstellende folie rijdt u precies in een gloednieuwe wagen. 

CAR TRANSPORT

Een auto op het oog in het buitenland? Jouw auto veilig verplaatsen zonder zelf te hoeven rijden? Wij brengen jouw luxueuze auto veilig van punt A naar punt B in een gesloten trailer. 

BRAKE CALIPER PAINTING

Een nieuw kleur voor je remklauwen of een opdruk? Alles is mogelijk… Wij kunnen je remklauwen de kleur geven die jij wenst.

UITDEUKEN

Een deuk in je auto? We weten hoe dat voelt… je wil hem er dan ook zo snel mogelijk weer uit. Wij kunnen uitdeuken zonder te moeten spuiten. 

VELGEN HERSTEL

Bij ons kan u ook terecht om uw velgen in hun oorspronkelijke staat te laten herstellen. Wilt u ook uw velgen in een andere kleur? Geen probleem, we kunnen dat ook in elke gewenste kleur.

Hiervoor werken we samen met een gespecialiseerd bedrijf!

NEEM CONTACT OP

Geen idee wat je auto precies nodig heeft? Contacteer ons gerust via het formulier hieronder. Heb je een specifieke vraag over een specifieke dienst, gebruik dan het formulier bij de betreffende dienst.

GET IN TOUCH